Vaarwel schuur

Vandaag ontzettend druk bezig geweest om puin te ruimen op de tuin. Bij de overname heb ik behoorlijk veel geërfd van de vorige eigenaar waaronder een ontzettend rotte, stinkende beschimmelde schuur.
Op de tuin staat ook een huisje, maar ja wat moet ik met een huisje op een tuin die in mijn eigen woonplaats ligt. Niet dat je daar nou gezellig binnen gaat zitten of wat dan ook.
Daarom besloten dat het huisje als schuur gaan fungeren en de schuur afgebroken gaat worden.

In eerste instantie wilde ik vandaag de verzameling oud hout en schrootjes naar de vuilstort brengen met behulp van een aanhanger. Er lag zeker een hele aanhanger (als het er geen 2 waren) vol met oud en nieuw hout wat allemaal bij elkaar gespaard was.
Nadat dit allemaal opgeruimd was en de hele schuur leeggehaald en uitgezocht was werd al snel begonnen met het afbreken van de schuur en zodoende lag aan het einde van de middag de hele schuur plat en waren alle restanten weggereden naar de vuilstort.

Het eindresultaat was dan daar! Geen schuur meer en een behoorlijk stuk grond waar volgend seizoen weer van alles op kan groeien. Natuurlijk moet het zand nog afgeschept en vervangen worden door grond etc. Wordt ook nog een leuke klus. Vooralsnog is het nu een grote zandbak voor onze kleine man!
Als laatste dan de laatste restjes van de schuur om toch nog even te laten zien hoe ontzettend rot het geval was.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten